Pressemeddelelse - Billetsalget til "Mød mig på Cassiopeia" er i gang

                                                                                                                                            

Stevns Friluftsscene kan med glæde fortælle, at billetsalget til årets sommerforestilling ”Mød mig på Cassiopeia” er startet. Billetterne koster 100 kr. for voksne, 50 kr. for børn 7-14 år, og børn under 7 år har gratis adgang. Billetter kan bestilles på tlf. 2619 9957 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Betaling kan ske kontant eller med Mobilepay/Swipp.

Som noget nyt er det i år muligt at købe en skovturspakke for kun 250 kr.! Denne består af en tapasplatté fra et af vore lokale køkkener, et tæppe, service og selvfølgelig en billet til forestillingen. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer til rimelige priser samt vore berømte æbleskiver. Så kom og nyd et lækkert måltid i det fri i festligt selskab med alle de herlige karakterer fra ”Mød mig på Cassiopeia”.

Forestillingen er med den velkendte musik af Kai Normann Andersen, men med en mere moderne bearbejdning af teksten, foretaget af Adam Price, som gør dialogen mere nutidig, men også med et tvist af den velkendte Price humor.

Forestillingen har premiere lørdag d. 25. juni 2016 kl. 14:30 og spiller herefter d. 26. juni kl. 14:30, d. 28.+29. juni kl. 19:30, d. 1. juli kl. 19:30 og d. 2. juli kl. 14:30 i Amfiteateret på Gymnastikefterskolen Stevns.

 

Vore fantastiske aktører har øvet på årets forestilling, under kyndig vejledning af Anna Hansen, siden nytår, og den er så småt ved at tage form. Man er nået langt, både med stykket, men også med mange af kostumerne. Følg med på Facebook og vores hjemmeside www.stevnsfriluftsscene.dk, hvor der løbende vil blive lagt billeder og nyheder op, så man kan følge med i, hvordan årets forestilling skrider frem. Friluftsscenen glæder sig til at præsentere forestillingen og byder velkommen til alle.