Så nærmer premieren sig på Stevns Friluftsscenes årlige juleshow, og du er inviteret!

Søndag d. 4. december 2016 har Stevns Friluftsscene premiere på julemusicalen ”Julen der blev væk – en eventyrlig og musikalsk rejse”. De sidste prøver er i fuld gang, og det tegner mere end godt. Vi garanterer masser af juleløjer, nissesjov, sang og musik, så kom og byd julen velkommen i selskab med Stevns Friluftsscene.

Musicalen er skrevet specielt til lejligheden af lokale aktører og tager sin begyndelse i Nisseland, hvor vi møder en dybt ulykkelig Julemand, fordi hans kone har forladt ham til fordel for Påskeharen. Nisserne er heller ikke glade mere, og de beslutter, at den modigste af dem, Nisse nr. 00-743, den bedste Nisseagent på Nordpolen, skal drage til Eventyrland for at finde Julemandens kone og bringe hende med tilbage til Julemanden.

Det bliver en spændende og begivenhedsrig rejse, hvor vor kære Nisseagent møder flere af de kendte eventyrfigurer som Snehvide, Askepot, Peter Pan m.fl. De optræder dog langtfra, som de plejer, så mon det lykkes Nisseagenten at finde julen igen?

Forestillingen spiller første gang til Boestofte Pensionistforenings årlige julearrangement på Kulturhuset Harmonien, Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig Stevns søndag d. 4. december 2016. Herefter følger to forestillinger, hvor ALLE ER INVITERET, hhv. søndag d. 4. december 2016 kl. 18:00 og tirsdag d. 6. december 2016 kl. 18:00. Billetter koster 200 kr. og inkluderer, foruden billet til forestillingen, flæskestegsbuffet med tilbehør og ris a la mande om søndagen og spareribsbuffet om tirsdagen. Begge dage er der gløgg til velkomst. Alle øvrige drikkevarer købes på stedet.

Billetter kan bestilles på www.billetto.dk, via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på tlf.: 26 19 99 57. Billetter med buffet bedes forudbetalt enten via www.billetto.dk eller ved indbetaling på Nordea-konto 2340 6080004069 senest d. 29. november 2016.

Derudover er det muligt at købe en billet, der kun gælder til forestillingen tirsdag d. 6. december 2016, for 125 kr. Denne billet kan bestilles helt frem til selve spilledagen (dog senest d. 29/11 på www.billetto.dk) samt kan købes i døren, hvor betaling foregår kontant eller med Mobilepay/Swipp.

Vi glæder os til at se jer og håber, I vil more jer i hyggeligt og festligt selskab med Stevns Friluftsscene.

 

Læs mere på www.stevnsfriluftsscene.dk og facebook.dk/stevnsfriluftsscene