Pak tyrolerhatten, et par lederhosen og det gode humør og kom med Stevns Friluftsscene til ”Sommer i Tyrol”

Lørdag d. 24. juni 2017 kl. 14:30 har Stevns Friluftsscene premiere på årets sommerforestilling ”Sommer i Tyrol”. Kom og se den gode, gamle klassiker om livets gang og store spørgsmål på hotel ”Den Hvide Hest” og få et genhør med alle de dejlige, kendte sange som ”I sommer og sol ved Den Hvide Hest”, ”Man kan jo ikke gøre for at man har charme” m.fl.

Forestillingen er tro mod originalhistorien, men samtidig spækket med masser af nye sange og melodier, muntre indslag og den særlige stevnske jargon. Stykket instrueres af Jens Damsager Hansen, der er ny på Friluftsscenen, og som er hyret specielt til opgaven. Jens er teatermand helt ud til fingerspidserne, og han har mange års erfaring som instruktør. Forestillingen byder på både velkendte samt nye ansigter, såvel bag som på scenen, og der er for alvor lagt i kakkelovnen til en festlig og fornøjelig forestilling i det fri.

Forestillingen spiller på Amfiteateret ved Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge følgende dage:

Lørdag d. 24. juni kl. 14:30 (premiere)

Søndag d. 25. juni kl. 14:30

Tirsdag d. 27. juni kl. 19:30

Onsdag d. 28. juni kl. 19:30

Fredag d. 30. juni kl. 19:30

Lørdag d. 1. juli kl. 14:30

Billetter kan bestilles på www.stevnsfriluftsscene.dk, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller  på tlf. 26 19 99 57.

Billetter koster 125 kr. for voksne, 60 kr. for børn 7-14 år, mens børn på 0-6 år har gratis adgang. Derudover er det muligt at købe en skovturspakke, der foruden billet til forestillingen indeholder en lækker picnickurv fra Restaurant Harmonien med alverdens godter til den søde og den salte tand til én person. Prisen for en skovturspakke er kun 275 kr., og den kan varmt anbefales. Nærmere info omkring udlevering, billetbestilling mm. kan læses på vores hjemmeside www.stevnsfriluftsscene.dk samt på facebook.dk/stevnsfriluftsscene

 

Vi glæder os til at se jer til et par hyggelige og muntre timer i selskab med Josepha, Leopold, Sigismund og alle de andre herlige karakterer fra ”Sommer i Tyrol”.