Stevns Friluftsscene inviterer alle med til ”Sommer i Tyrol”

Nedtællingen til premieren på ”Sommer i Tyrol” er for alvor i gang, og de sidste detaljer er ved at være på plads. Replikker øves, skuespillet finpudses, sangstemmerne smøres, kostumerne tilrettes, kulisserne finjusteres, køkkenteltet rejses, pengekassen poleres, og hele pladsen iscenesættes, så alt står strålende klart til premieren lørdag d. 24. juni 2017 kl. 14:30.

Skuespillerne har øvet ivrigt siden januar under kyndig instruktion af Jens Damsager Hansen, og de indledende forberedelser begyndte allerede sidste efterår. Sideløbende hermed har der været travlt med fremstilling af kostumer, kulisser, musik, pressemateriale, rekvisitter og alt det andet, som hører sig til en stor musical. Alle glæder sig til at præsentere det færdige resultat og håber, at rigtig mange vil dele oplevelsen med dem.

Så snyd ikke dig selv for Friluftsscenens udgave af ”Sommer i Tyrol”, der byder på velkendte og herlige karakterer, dejlige, kendte sange, men også med plads til nye og muntre påfund, og ikke mindst den særlige stevnske jargon.

Forestillingen er støttet økonomisk af Stevns Brands Fond, hvilket bl.a. har gjort det muligt at bygge hotellet ”Den Hvide Hest” i fuld størrelse. Dette må bare ses, så skynd dig at bestille dine billetter på www.stevnsfriluftsscene.dk, på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 26 19 99 57.

Billetter koster 125 kr. for voksne, 60 kr. for børn 7-14 år, mens børn på 0-6 år har gratis adgang. Billetter kan også købes i indgangen.

”Sommer i Tyrol” spiller på Amfiteateret ved Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge på følgende dage:

Lørdag d. 24. juni kl. 14:30

Søndag d. 25. juni kl. 14:30

Tirsdag d. 27. juni kl. 19:30

Onsdag d. 28. juni kl. 19:30

Fredag d. 30. juni kl. 19:30

Lørdag d. 1. juli kl. 14:30

Læs mere på www.stevnsfriluftsscene.dk og facebook.dk/stevnsfriluftsscene