Tag med Stevns Friluftsscene på en hæsblæsende togtur i jagten på morderen

Fredag d. 8. december 2017 kl. 19:30 har Stevns Friluftsscene premiere på årets juleforestilling ”Mord på Nordpolsekspressen”. Forestillingen er en helt ny (jule)musical, skrevet af lokale aktører. Den er fyldt med masser af sjov, humor, kærlighed, (u)hygge, gys, vidunderlige karakterer og kendte melodier og sange, som lige har fået et twist eller to.

Det er 2. søndag i advent, og vi befinder os på Nordpolsekspressen med direkte kurs mod Nordpolen, hvor Julemanden har inviteret til julebal. Dette julebal holdes kun hvert 100. år og kun for særligt udvalgte gæster udpeget af Julemanden selv. Gæsterne, der blandt andre tæller Kaptajn Haddock, Robin Hood og Tornerose, er i feststemning. Men stemningen ødelægges brat og brutalt, da en person findes myrdet ombord på toget. Heldigvis befinder detektiven Shirley Holmes sig på toget, og inden gæsterne får set sig om, er ALLE under mistanke. Hvem begik mordet, hvem har det bedste motiv, og hvad er mordvåbnet?                    
Tør du? Selvfølgelig gør du dét? Så skynd dig at bestille din billet nu og vær med til at fange morderen i selskab med Stevns Friluftsscene.

Forestillingen spiller i Kulturhuset Harmonien, Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig Stevns følgende to dage:

Fredag d. 8. december 2017 kl. 19:30

Lørdag d. 9. december 2017 kl. 19:30

Billetter koster 250 kr. for voksne og inkluderer fredag d. 8/12 Harmoniens velsmagende højrebsbuffet, mens billetter lørdag d. 9/12 inkluderer flæskestegsbuffet og ris a la mande. Børnebilletter (børn op til 14 år) koster 135 kr. inkl. buffet. Buffet serveres fra kl. 17:30 i salen, og forestillingen starter kl. 19:30.              
Derudover er det muligt at købe billetter, der kun gælder til forestillingen, for 125 kr. for voksne og 60 kr. for børn op til 14 år. Samme billetter kan købes i døren, men kun i begrænset antal.

Billetter kan bestilles på www.stevnsfriluftsscene.dk, på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på tlf. 26 19 99 57.

Vi glæder os til at se dig.