Stevns Friluftsscenes 1. nyhedsbrev

Det er med stor stolthed og glæde, at Stevns Friluftsscene kan præsentere sit første nyhedsbrev.

 

I dette kan du læse om årets juleforestilling, og hvordan du sikrer dig billet til denne helt nyskrevne, (u)hyggelige (jule)musical med titlen:
"Mord på Nordpolsekspressen"

Derudover kan du læse om sommerforestillingen 2018, og hvordan du har mulighed for at blive en del af denne.

Billede af plakat 

Fredag d. 8. december serveres Harmoniens berømte og velsmagende højrebsbuffet, mens der lørdag d. 9. december serveres flæskestegsbuffet med ris a la mande. Buffet serveres i salen, og drikkevarer købes på stedet.

Og så lidt om handlingen:
Det er 2. søndag i advent, og vi befinder os på Nordpolsekspressen med direkte kurs mod Nordpolen. Julemanden har inviteret til julebal, et julebal, der kun holdes hvert 100. år og kun for særligt udvalgte gæster udpeget af Julemanden selv. Gæsterne, der blandt andre tæller Kaptajn Haddock, Robin Hood og Tornerose, er i højt humør, men den festlige stemning ødelægges brat, da en person findes myrdet. Heldigvis befinder mesterdetektiven Shirley Holmes sig ombord på toget, og inden gæsterne får set sig om, er de ALLE under mistanke. Hvem begik mordet, hvem har det bedste motiv, og hvad er mordvåbnet?

Forestillingen er spækket med masser af sjov, humor, kærlighed, overraskelser, (u)hygge, gys, vidunderlige karakterer samt kendte melodier og sange, der lige har fået et twist eller to. Så skynd dig at bestille din(e) billet(ter) allerede i dag og få en festlig og fornøjelig aften i selskab med Stevns Friluftsscene.

  

Sommerforestillingen 2018

Friluftsscenens 30. sommerforestilling bliver den storslåede musical

"Klokkeren fra Notre Dame"

i Sebastians pompøse udgave fyldt med fantastisk musik og sang. Forestillingen er baseret på Victor Hugos verdensberømte roman, men med ny tekst og dialog af Sebastian. Forestillingen instrueres af Jens Damsager Hansen, der instruerede dette års sommerforestilling "Sommer i Tyrol", og vi garanterer derfor et brag af en jubilæumsforestilling.


Vil du være med, har du chancen nu, da vi holder workshop lørdag d. 4. november 2017 og søndag d. 5. november 2017, begge dage fra kl. 10-17, på Den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns. Workshoppen vil bestå af forskellige teaterleger, -øvelser, improvisation, skuespil og sang og hjælper instruktøren med at besætte forestillingens mange roller bedst muligt. Det er derfor meget vigtigt at deltage i workshoppen, hvis man ønsker at medvirke som skuespiller/sanger/statist. Forestillingen har rigtig mange gode, sjove, skæve, udfordrende roller, så kom frisk og glad og tag gerne veninden, vennen, kæresten, kollegaen eller naboen med. Vi skal bruge mange medvirkende, store som små, så spred endelig ordet.

Deltagelse i workshoppen kræver tilmelding på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest søndag d. 29. oktober 2017.

Da vi er en frivillig teaterforening, gør vi  opmærksom på, at deltagelse i sommerforestillingen 2018 kræver medlemsskab af Stevns Friluftsscene. Kontingent for sæson 2018 er 300 kr. for aktive medlemmer  over 25 år og 200 kr. for aktive medlemmer under 25 år.