Kom og se Friluftsscenens 30. sommerforestilling ”Klokkeren fra Notre Dame”.

Søndag d. 24. juni 2018 kl. 14:00 har Stevns Friluftsscene premiere på årets sommerforestilling ”Klokkeren fra Notre Dame” med tekst, sang og musik af Sebastian. Forestillingen er den 30. sommerforestilling i Friluftsscenens historie og er en af de største opsætninger til dato, og du skal selvfølgelig med, så skynd dig at bestille din billet allerede i dag, billetsalget er i gang.

De fleste kender historien om krøblingen Quasimodo, der holdes indespærret i Notre Dame-kirken af sin strenge herre, ærkediakonen Frollo. Mod Frollos vilje sniger Quasimodo sig ud fra kirken for at deltage i Narrenes Fest, en fest, hvor Quasimodo pludselig spiller en vigtig rolle. Det bliver startskuddet til en smuk og ubarmhjertig kærlighedshistorie mellem den vanskabte klokker Quasimodo og den smukke sigøjner Esmeralda. Musicalen er baseret på Victor Hugos roman fra 1831 og bliver i Sebastians udgave til et overflødighedshorn af flot musik, storladne sange, forførende dansetrin, sjove, skæve, skræmmende og sympatiske karakterer, rappe replikker, drama, begær, besættelse, jalousi, magt og afmagt, kærlighed, straf og barmhjertighed. Musicalen har alt, hvad der hører til en stor musical, og Friluftsscenen har sat alle kræfter ind for at markere deres 30. sommerforestilling med pomp og pragt.

Instruktør er for andet år i træk Jens Damsager Hansen, og ny på holdet er Per Nørby Holm, der sørger for velklingende musik og sang. Jaqueline Lillevang Hansen tager sig af koreografi, og aldrig før har der været så mange danse med. Kulisserne lader sig heller ikke stå tilbage, ligesom kostumer og rekvisitter, så pt. arbejdes der på højtryk for at have alt klar til premieren søndag d. 24. juni 2018 kl. 14:00. Rollelisten byder på både nye og gamle ansigter med et cast, der er stærkere end nogensinde.

Økonomisk er forestillingen støttet af Østsjællands Andelsvaskeris Fond, der yder bidrag til kostumer, kulisser og rekvisitter, samt af Vemmetofte Kloster og Lions Stevns.

Så snyd ikke dig selv for en storslået oplevelse i det fri med Stevns Friluftsscene og ”Klokkeren fra Notre Dame”.
Billetter kan bestilles på www.stevnsfriluftsscene.dk, på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på tlf. 26199957.
Billetter koster 125 kr. for voksne og 60 kr. for børn 7-14 år. Derudover er det muligt at købe en skovturspakke, der foruden billet til forestillingen indeholder en lækker picnickurv fra Restaurant Harmonien med alverdens lækkerier til 1 person. Skovturspakken koster 275 kr. for voksne og 210 kr. for børn.

Klokkeren fra Notre Dame spiller på Amfiscenen v. Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge følgende dage:
Søndag d. 24. juni 2018 kl. 14:00 – premiere
Mandag d. 25. juni 2018 kl. 19:00
Onsdag d. 27. juni 2018 kl. 19:00
Lørdag d. 30. juni 2018 kl. 14:00
Lørdag d. 30. juni 2018 kl. 19:00
Søndag d. 1. juli 2018 kl. 14:00