Kom og bliv en del af Stevns Friluftsscenes sommerforestilling 2019

Til sommer 2019 skal Stevns Friluftsscene spille musicalen ”En Skærsommernatsdrøm” af Shakespeare med musik, sange og manuskript af Sigurd Barret. Musicalen er gennemkomponeret og rummer alt, hvad en stor musical skal. Instruktør er Henrik Hagensen, der tidligere har instrueret og medvirket som skuespiller i talrige opsætninger i ind- og udland.

Friluftsscenen søger mange medvirkende og afholder AUDITION lørdag d. 3. november 2018 kl. 13:30 på den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns. ALLE, nye som gamle aktører, er mere end velkomne. Alle roller er åbne for audition, og vi skal bruge mange medvirkende til forestillingens mangfoldige og farverige karakterer. Derudover vil vi gerne understrege, at formålet med audition ikke er at udelukke nogle fra deltagelse i forestillingen, men snarere at finde ud af hvor hver især passer bedst ind i castet. Med andre ord der er plads til alle.

Du behøver ikke at have forberedt noget til audition, men har du lyst til at synge en sang, fremsige en monolog, danse en dans eller noget helt fjerde, er du mere end velkommen. Og ellers finder vi sammen ud af noget på dagen.

Deltagelse i audition kræver tilmelding på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag d. 29. oktober 2018. Vil du vide mere om audition, kan du læse nærmere på vores hjemmeside: www.stevnsfriluftsscene.dk.

Forestillingen får premiere omkring Sankt Hans 2019 og spiller herefter 5 gange i ca. 1 uge frem. Der øves ugentligt hver tirsdag fra kl. 19:00-22:00 med første øvegang tirsdag d. 8. januar 2019, ligesom der øves i/på udvalgte weekender/weekenddage. Læseprøve og rolleuddeling finder sted tirsdag d. 18. december kl. 19:00.

Vi glæder os til at se rigtig mange til AUDITION lørdag d. 3. november 2018 kl. 13:30 og lover, det nok skal blive sjovt og hyggeligt. Vel mødt.