Kom og vær med til at fejre julen i selskab med Stevns Friluftsscene og Nøddebo Præstegård.

Julen er traditionernes tid, og ingen jul uden Stevns Friluftsscenes årlige juleforestilling. I år præsenterer Friluftsscenen juleklassikeren ”Nøddebo Præstegård”, så der bliver masser af julehygge og julestemning. Forestillingen har premiere fredag d. 7. december 2018 kl. 19:30 og spiller igen lørdag d. 8. december 2018 kl. 19:30 i Kulturhuset Harmonien, Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig Stevns.

Instruktionen er i år lagt i hænderne på Lars Fridberg Nielsen og Camilla Bruun Nielsen, der har været aktive på Friluftsscenen i mange år, og som for første gang kaster sig over instruktørrollen. De trives med opgaven og glædes over de medvirkendes engagement og opbakning. Som de selv siger, ”Ja, så er vi ikke gået grædende hjem fra nogle prøver!” Rollelisten tæller såvel ”gamle” som nye ansigter, og hele holdet glæder sig til at præsentere det færdige resultat om små to måneder.

Prøverne er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk for at blive klar til premieren fredag d. 7. december 2018 kl. 19:30 og til forestillingen lørdag d. 8. december 2018 kl. 19:30. Derudover spiller ”Nøddebo Præstegård” til Boestofte Pensionistforenings årlige julearrangement søndag d. 9. december 2018, et arrangement forbeholdt Pensionistforeningens medlemmer.

Billetsalget er i gang, og billetter til d. 7.+8. december kan bestilles på www.stevnsfriluftsscene.dk, på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på tlf.: 26 15 26 26.

Billetter med buffet koster 275 kr. for voksne og 135 kr. for børn op til 14 år. Fredag udgøres buffeten af Harmoniens velsmagende og berømte højrebsbuffet, mens buffeten lørdag udgøres af flæskesteg med alt hvad dertil hører samt ris á la mande. Som noget nyt kan man i år vælge at indtage buffeten enten i salen eller på balkonen, men vil man have balkonpladser, skal man være hurtig, da de kun udbydes i begrænset antal.

Derudover er det muligt at købe billetter, der kun gælder til forestillingen, for 125 kr. for voksne og 60 kr. for børn op til 14 år. Disse billetter sælges også i døren på selve spilledagene, men kun i begrænset antal.

Vil du vide mere om billetsalg samt læse mere om forestillingen, kan du gøre det her:
www.stevnsfriluftsscene.dk og www.facebook.dk/stevnsfriluftsscene

Friluftsscenen glæder sig til at se dig/jer til et par hyggelige timer i selskab med alle de herlige karakterer fra ”Nøddebo Præstegård”.