STEVNS FRILUFTSSCENE SØGER SYERSKER M/K

Stevns Friluftsscene søger en eller to friske, glade, kreative, fantasifulde m/k med syhænderne rigtigt skruet på. Du vil indgå i et team af ”sypiger”, der hvert år skaber kostumerne til forestillingerne. Kostumerne udtænkes og kreeres ofte i samarbejde med instruktøren i grundform og udformning, sådan at disse passer til hvert enkelt stykke.

Det vil være en klar fordel, men ikke et krav, hvis du har en baggrund som syerske, skrædder, håndarbejdslærer el. Men vigtigst af alt skal du have lyst til at bruge din kreativitet og ikke være bange for at tænke stort og vildt, når der skal bakses med nål, tråd, stof og målebånd.

Vi kan hverken tilbyde løn eller eksotiske rejser, til gengæld garanterer vi masser af smil, grin og højt humør, når vi i fællesskab yder vores bedste for at skabe nogle fantastiske forestillinger.

Lyder dette som noget for dig, eller vil du vide mere, kan du kontakte kostumeansvarlig Nenna Larsen på tlf. 2619 9957 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Eller formand Sophie Jørgensen på tlf. 2681 4926 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi holder til på Gymnastikefterskolen Stevns i Boestofte, 4660 Store Heddinge.