Stevns Friluftsscenes 6. nyhedsbrev

Så er vi klar med årets første nyhedsbrev fra Stevns Friluftsscene (bedre sent end aldrig).


I dette kan du læse om, hvordan du sikrer dig billet til årets sommerforestilling
"En Skærsommernatsdrøm".
Billetsalget er i gang, og vi glæder os til at se en masse glade publikummer i alle aldre til en festlig og fornøjelig musical i den smukke skærsommer.

Dernæst følger en invitation til
Friluftsscenens 30-års fødselsdagsfest lørdag d. 14. september 2019.
Alle med interesse for Stevns Friluftsscene er inviteret, så spred endelig ordet.

Til sidst følger lidt information om
Sommerforestillingen 2020,
så du allerede nu ved, hvad du skal glæde dig til næste sommer.
 

En Skærsommernatsdrøm

 
Billetter købes på:
www.stevnsfriluftsscene.dk,
billetter@stevnsfriluftsscene.dk
og tlf.: 2615 2626

Billetter koster 125 kr. for voksne og 60 kr. for børn fra 7-14 år. Børn på 6 år og derunder har gratis adgang, og forestillingen kan ses af alle, også helt små børn. Derudover er det muligt at købe en skovturspakke, der foruden billet til forestillingen indeholder en lækker picnickurv fra Restaurant Harmonien til 275 kr. Picnickurven indeholder alverdens lækkerier til den salte og den søde tand til 1 person. Picnickurven fås også til børn for 210 kr., og indholdet i denne er ens for børn og voksne. Vi anbefaler på det kraftigste denne picnickurv, da en mæt mave er en glad mave, og en publikummer med en glad mave er en glad publikummer :-)


Picnickurve udleveres 1,5 time før forestillingens start i køkkenteltet (dér, hvor de berømte og velsmagende æbleskiver også findes). Picnickurve kan indtages i spiseteltet eller på et tæppe i det fri både før og efter forestillingen.

Drikkevarer kan købes på stedet til rimelige priser, hvor det også er muligt at købe æbleskiver, pølser, popcorn, chips, slik og snacks.

Vi glæder os til at se jer alle til et brag af en musical, der rummer alt det, en musical nu en gang skal.
 

Læs mere om forestillingen på:
www.stevnsfriluftsscene.dk og facebook.dk/stevnsfriluftsscene

 

Stevns Friluftsscenes 30-års fødselsdagsfest

Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 14. september 2019!

Stevns Friluftsscene har 30-års "fødselsdag" i år, og det vil vi gerne fejre ved at samle både nuværende og tidligere medlemmer og aktører, vores trofaste hjælpere og jer, der har støttet os gennem årene. Har du kendskab til nogen, du synes skal med, så bring endelig budskabet videre.

Vi mødes på Restaurant Harmonien til lidt underholdning og god mad til rimelig pris. Program og priser vil blive bekendtgjort senere.

Med venlig hilsen
Stevns Friluftsscene

 

Sommerforestillingen 2020

Efter et par år med nyere musicals på sommerprogrammet vender vi i sommeren 2020 tilbage til en elsket, kendt, udødelig klassiker, nemlig

"Frk. Nitouche"
af Meilhac & Millaud med musik af Hervé.

Så glæd jer til et kærligt gensyn med Denise, Celestin/Floridor, Majoren og Priorinden samt et genhør med alle de dejlige, iørefaldende sange som "Grenadervisen", "Den store tromme" m.fl.

Vi har tidligere spillet forestillingen i 1997, men 2020-udgaven bliver langt fra den samme, da sproget er nutidigt, castet er nyt, og instruktøren en anden.

Og hvem er instruktøren så? Instruktør bliver Sophie Jørgensen, Friluftsscenens formand, der vover sig ud i den store opgave at instruere en sommerforestilling. Sophie har tidligere instrueret to af Friluftsscenens julemusicals, som hun også var medforfatter på, samt en julekabaret og et juleskuespil. Sophie har sunget og spillet teater i mange år, nok fra en gang i Folkeskolen, og pt. arbejder hun som performer hos Showagent.

"Frk. Nitouche" får premiere omkring Sankt Hans 2020 med spilleperiode i slut juni - primo juli 2020.

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil være med, så giv et praj til Sophie på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på mobil: 2681 4926.