Du kan stadig nå at se ”En Skærsommernatsdrøm” med Stevns Friluftsscene

Efter en fantastisk premiere lørdag d. 22. juni og en vellykket 2. forestilling mandag d. 24. juni er Friluftsscenen atter klar til at præsentere årets sommerforestilling ”En Skærsommernatsdrøm” med musik, sange og manuskript af Sigurd Barret. Musicalen spiller igen i aften, tirsdag d. 25. juni kl. 19:00, og herefter tre gange frem til og med søndag d. 30. juni.

Shakespeares klassiker ”En Skærsommernatsdrøm” har været opført et utal af gange verden over som både skuespil, ballet, opera og musical. Sigurd Barrets musicalversion adskiller sig fra de andre ved at være en gennemkomponeret musical, dvs. en musical, hvor alle replikker er sat i sang og musik. Der er således ingen talescener, og alt bliver sunget. Det er første gang, at Friluftsscenen prøver kræfter med en gennemkomponeret musical, og dermed også første gang, at det stevnske publikum for alvor stifter bekendtskab med dette.

Vi tror og håber, at publikum bliver glade for det nye bekendtskab, da vi selv har fundet det spændende, lærerigt og udfordrende. Det har krævet nye måder at arbejde med teater på, og alle er virkelig vokset med opgaven. Heldigvis har vi haft allieret os med en dygtig og erfaren instruktør i skikkelse af Henrik Hagensen, der har arbejdet som instruktør og skuespiller på såvel professionelle som amatørscener i ind- og udland. Henrik spiller i øvrigt selv en mindre rolle i ”En Skærsommernatsdrøm” som Hermia far, Ægæus.

Handlingen følger originalen af Shakespeare, og alle de velkendte figurer er med. Publikum kan således glæde sig til et festfyrværkeri af musik, sang, dans, kærlighed, forviklinger, elskov, trylleri, drømmeri, drilleri, uvenskab, skænderi, sjov og spas. Musicalen rummer alt, hvad der hører sig til en musical, så gå ikke glip af chancen for at opleve hvad der kan ske i den smukke skærsommernat.

Billetter kan købes på www.stevnsfriluftsscene, på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på tlf. 2615 2626.

Billetter koster 125 kr. for voksne og 60 kr. for børn 7-14 år. Skovturspakker koster 275 kr. for voksne og 210 kr. for børn, og disse kan kun bestilles via mail og tlf. Online billetsalg lukker 6 timer før forestillingsstart, hvorefter det kun er muligt at bestille billetter via mail og tlf. samt købe billetter ”i døren”.

”En Skærsommernatsdrøm” spiller:
Tirsdag d. 25. juni kl. 19:00
Torsdag d. 27. juni kl. 19:00
Lørdag d. 29. juni kl. 14:00
Søndag d. 30. juni kl. 14:00
på Amfiscenen ved Gymnastiskefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge.