Kom og bliv en del af Stevns Friluftsscene og Frk. Nitouche

Kan du lide at spille teater? Elsker du at synge? Drømmer du om at stå på en scene? Vil du være med til at skabe et brag af en forestilling med premiere i sommeren 2020? Hvis ja, så kom til audition på den elskede klassiker ”Frk. Nitouche” hos Stevns Friluftsscene lørdag d. 23. november 2019 fra kl. 10:00 på den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns.

Vi søger mange medvirkende til at spille en eller flere af forestillingens farverige, sjove og spændende karakterer. Alle roller er åbne for audition, og vi ønsker især at se mange gode bud på rollen som Denise/Frk. Nitouche. Det er muligt at gå til audition på en specifik rolle, og ønsker man dette, anbefaler vi, at man synger en af rollens sange fra forestillingen til audition. Ellers er der frit slag mht. sang- og/eller tekstvalg. Det vigtigste, og bedste, er at fremføre noget, som betyder noget for en, og som man kan lide at fremføre, og som man er tryg ved. Vi vil gerne understrege, at audition ikke handler om at udelukke nogen fra forestillingen, men derimod om at finde ud af hvor hver især passer ind i det spraglede persongalleri. Forestillingen rummer nemlig mange sjove og spøjse karakterer, så der er noget for enhver. Du må meget gerne medbringe noder og tekst til audition, ellers har vi et lille udvalg på stedet, hvis du slet ikke har nogle ideer til sang og/eller tekst. 

Tilmelding til audition er nødvendig på mail:   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller på mobil: 2681 4926   senest mandag d. 18. november 2019. Du får tildelt et specifikt auditiontidspunkt, der oplyses efter tilmeldingsfristens udløb. Ved tilmelding bedes du angive navn, adresse, tlf.-nr., mail og alder. Skriv også gerne lidt om dig selv - f.eks. hvad laver du til daglig, har du spillet teater før, har du sunget før, og hvad du ellers synes, vi skal vide. Skriv også gerne, hvis du går til audition på en specifik rolle og hvilken rolle.

Spørgsmål kan stilles på ovenstående mail eller til instruktøren Sophie Jørgensen på mobil: 2681 4926.

Prøver starter   tirsdag d. 10. december 2019 kl. 19:00  med efterfølgende læseprøve   tirsdag d. 17. december 2019 kl. 19:00. Herefter holder vi juleferie, hvorefter ordinære prøver starter op   torsdag d. 2. januar 2020 kl. 19:00  og finder sted hver tirsdag fra kl. 19:00-22:00 frem til premieren lørdag d. 20. juni 2020. Herudover vil der forekomme weekendprøver samt prøver på andre udvalgte hverdage. I opløbsperioden skal der ligeledes forventes flere ugentlige prøver. Prøveplan udleveres ved audition, og det er hér muligt at komme med planlagte afbud, der dog bedes holdt på et minimum.

Forestillingen får premiere   lørdag d. 20. juni 2020  og spiller herefter   søndag d. 21. juni, mandag d. 22. juni, onsdag d. 24. juni, torsdag d. 25. juni  og sidste forestilling   lørdag d. 27. juni. Der er selvsagt mødepligt til spille- og opløbsdage, ligesom afbud bedes holdt på et minimum.

Da vi er en frivillig teaterforening, skal alle medvirkende betale medlemskontingent. Det årlige kontingent udgøres pt. af 300 kr. for aktive medlemmer over 25 år og af 200 kr. for aktive medlemmer under 25 år. Deltagelse i audition er gratis.

Vi glæder os til at se dig/jer.

Læs mere på: www.stevnsfriluftsscene.dk og www.facebook.dk/stevnsfriluftsscene