Ingen ”Frk. Nitouche” med Stevns Friluftsscene

Det bliver desværre ikke i år, at publikum får lov til at opleve Frk. Nitouche, Celestin/Floridor, Majoren og alle de andre herlige karakterer fra den elskede klassiker ”Frk. Nitouche”. Stevns Friluftsscene ser sig nemlig nødsaget til at aflyse årets sommerforestilling 2020 pga. udbruddet af COVID-19.

Det er med stor sorg, ærgrelse og beklagelse, at vi må aflyse årets sommerforestilling ”Frk. Nitouche”, men vi har desværre ikke noget valg efter regeringens udmeldinger d. 6. april 2020. Vi havde ellers glædet os rigtig meget til at præsentere forestillingen, da alt tegnede til, at denne skulle blive fuldstændig fantastisk. Der er allerede lagt et stort arbejde i forestillingen, hvorfor Friluftsscenens bestyrelse arbejder ihærdigt på at kunne opføre forestillingen i sommeren 2021 i stedet. Der er dog en del forhold, som skal falde på plads først, hvorfor intet vides med sikkerhed endnu. Men vi vender selvfølgelig stærkt tilbage, når vi ved mere.

Holdet er i hvert fald klar, så det kan få lov til at gennemføre projektet og følge det helt til dørs. For ”Frk. Nitouche” indeholder alt det, som kendetegner en ægte klassiker. Kærlighed, forviklinger, humor, god musik, sjove, festlige og rørende sange samt vidunderlige karakterer, der går lige i hjertet, og for nogles vedkommende lattermusklerne.

 

Friluftsscenen vender stærkt tilbage

Vi vil gerne understrege, at Stevns Friluftsscene nok skal klare sig igennem Corona-krisen, og at vi er klar til at præsentere forestillinger mm. på den anden side. Således satser vi stærkt på at være klar med en juleforestilling i 2020 samt en sommerforestilling i 2021. For det bliver ikke rigtigt jul uden Friluftsscenens årlige juleforestilling, ligesom sommeren ikke rigtigt kan starte, før man har set sommerspil i det fri.

Så vel mødt til forestillinger med Stevns Friluftsscene på den anden side.