Vil du spille med i ”Frk. Nitouche”? Så er chancen der nu.

Til sommer 2022 opfører Stevns Friluftsscene den elskede klassiker ”Frk. Nitouche”, og nu har du chancen for at blive en del af holdet. Friluftsscenen søger mange medvirkende til at udfylde musicalens fantastiske og farverige roller og afholder derfor audition tirsdag d. 4. januar 2022 ml. kl. 19-22 og søndag d. 9. januar 2022 ml. kl. 12-16. Så hvis du ser dig selv som Frk. Nitouche, Celestin/Floridor, Majoren, Priorinden, Nonne/Novice, Officer eller noget helt syvende, så kom frisk og glad til audition d. 4. eller d. 9. januar 2022.

Der er en rolle til alle, hvorfor audition ikke har til formål at udelukke nogle fra forestillingen, men derimod vurdere, hvor netop du passer bedst ind. Musicalen rummer især mange roller til unge og yngre skuespillere af begge køn, så tag den sangglade veninde/ven og den teatertossede nabo med og bliv en del af et fantastisk teaterfællesskab.

Tilmelding til audition er nødvendig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdag d. 28. december 2021.Spørgsmål omkring audition, forestillingen mm. kan rettes til instruktøren på samme mail eller på mobil: 5094 8106.

Instruktør
Og hvem er instruktøren så? Det bliver Lasse Mathias Holm-Jensen, der denne gang sætter sig i instruktørstolen. Lasse har tidligere medvirket på Friluftsscenen i hovedroller i ”Spotlight” (2021) og ”Klokkeren fra Notre Dame” (2018). Lasse har tidligere instrueret forskellige skuespil mm. samt medvirket som skuespiller/sanger/danser/koreograf/m.fl. i et utal af musicals, skuespil, koncerter mm. på hele Sjælland. Så det er en erfaren herre, der nok skal styre ”Frk. Nitouche” sikkert i havn.

Korinstruktion står Nikolaj Skaaning fortsat for, så der er garanti for velklingende sange og iørefaldende musik.

Premiere
Friluftsscenen glæder sig overordentligt meget til endelig at præsentere publikum for ”Frk. Nitouche” og tror fuldt og fast på, at tredje gang er lykkens gang. ”Frk. Nitouche” får premiere lørdag d. 25. juni 2022 og spiller herefter fem gange frem til og med søndag d. 3. juli 2022.

Så publikum kan godt begynde at glæde sig til en fantastisk musicaloplevelse i det fri i sommeren 2022. Men ikke uden skuespillere, så kom frisk og frejdig til audition tirsdag d. 4. januar 2022 eller søndag d. 9. januar 2022. Vi glæder os til at se dig/jer.

Mere info omkring audition, ”Frk. Nitouche” mm. kan findes på: www.stevnsfriluftsscene.dk