Frk. Nitouche og den store tromme buldrer derudaf

Stevns Friluftsscene er i fuld gang med opførelserne af den elskede musical ”Frk. Nitouche”, og du kan stadig nå at opleve herlighederne udfolde sig på Amfiscenen i Boestofte.

Efter tre år uden sommerforestilling i det fri nyder Friluftsscenen i allerhøjeste grad at være tilbage på Amfiscenen, og de medvirkende på og bag scenen har allerede glædet publikum til de første forestillinger. Glippede du en af disse, kan du stadig nå det, da ”Frk. Nitouche” spiller igen torsdag d. 30. juni kl. 19, lørdag d. 2. juli kl. 15 og sidste gang søndag d. 3. juli kl. 15. Alle dage på Amfiscenen v. Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge.

Billetter koster 125 kr. for voksne og 60 kr. for børn under 14 år og fås på www.stevnsfriluftsscene.dk, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og tlf.: 42 80 87 64 alle dage ml. kl. 13-20. Billetter kan også købes i indgangen.

”Frk. Nitouche” er instrueret af Lasse Holm, der tidligere har medvirket på Friluftsscenen i ”Spotlight” (2021, rolle: Thomas) og Klokkeren fra ”Notre Dame” (2018, rolle: Frollo). Lasse er uddannet danser og har bred erfaring fra en lang række musicals, skuespil, koncerter, shows mm., så skuespillerne har været i trygge hænder hele vejen.

Rollelisten byder i år på mange nye ansigter, men også nogle af de gamle kendinge. En af skuespillerne har såmænd taget vejen fra Høng til Stevns for flittigt at møde til prøver! Flere af skuespillerne spiller i øvrigt op til 3 roller, så der er nok at holde styr på for dem og publikum.

Så skynd dig at købe billet hvis du vil opleve ”Frk. Nitouche” for fuld udblæsning. Vi glæder os til at se dig.

Læs mere på www.stevnsfriluftsscene.dk og facebook.com/stevnsfriluftsscene