Stevns Friluftsscene byder indenfor til julehygge og Corona-halløj i julelampens coronaskær

Fredag d. 2. december 2022 kl. 19:30 har Stevns Friluftsscene premiere på årets juleforestilling ”I Julelampens Coronaskær”. Forestillingen er en helt nyskrevet julekabaret spækket med masser af julehygge, Corona, mundbind, håndsprit, skønne (jule)sange, nisser, mexicanere, testpersoner, humor, sjov og spas, og alt hvad der ellers hører til en julekabaret med Friluftsscenen. Billetsalget er i gang så skynd dig at sikre dig billetter.

Julekabareten spiller desuden lørdag d. 3. december 2022 kl. 19:30 samt søndag d. 4. december 2022 kl. 15:00. Alle dage i Lille Heddinge Forsamlingshus, Skørpingevej 5, 4673 Rødvig Stevns.

Billetter købes/bestilles på www.stevnsfriluftsscene.dk, på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og på tlf.: 4280 8764 ml. kl. 13-20.

Det er muligt at købe billetter med og uden juleplatte, der leveres af Restaurant Harmonien, hvorfor der er mæthedsgaranti i lækker julemad. Juleplatten består af kolde og lune retter og selvfølgelig ris a la mande til dessert.
Juleplatten serveres 2 timer før forestillingsstart og kan varmt anbefales. For der er vist noget om, at teater og mad går godt hånd i hånd ;-) Det er muligt at købe både kolde og varme drikkevarer på stedet, ligesom der kan købes lidt sødt til ganen.

Billetter inkl. juleplatte koster kun 295 kr. for voksne og 150 kr. for børn < 14 år. Billetter uden juleplatte koster 130 kr. for voksne og 65 kr. for børn < 14 år.

Læs meget mere om billetbestilling, forestillingen mm. på www.stevnsfriluftsscene.dk og www.facebook.com/stevnsfriluftsscene.

Vi glæder os til at se dig/jer til et par fornøjelige og festlige timer i hyggeligt Corona-juleselskab.