Snart går det løs med julenisser, julesjov og Coronahalløj

Om ganske få dage har Stevns Friluftsscene premiere på årets juleforestilling ”I Julelampens Coronaskær”. Juleforestillingen er en helt nyskrevet julekabaret, der tager Corona under kærlig og humoristisk behandling. Selvfølgelig i stærkt sammenspil med julenisser, julehygge, (jule)sange, et par mexicanere og alt derimellem.

”I Julelampens Coronaskær” har premiere fredag d. 2. december 2022 kl. 19:30, og holdet melder klar til en fantastisk, formidabel, sjov, festlig, lettere vanvittig, men også eftertænksom og vedkommende julekabaret. Glæd jer således til at møde et par mexicanere, en lettere forvirret testperson, en mundbindshærget nissebande, en desperat datter, to skønne hjerteveninder, en veloplagt vært og mange mange flere.

Holdet byder på velkendte ansigter af Friluftsscenen, der alle glæder sig til at give den maks. gas for et veloplagt og feststemt publikum. De har øvet ihærdigt, så vi garanterer topunderholdende julesjov og -ballade. Så kom frisk og glad til et par underholdende timer i hyggeligt Corona-juleselskab.

”I Julelampens Coronaskær” spiller desuden lørdag d. 3. december 2022 kl. 19:30 og søndag d. 4. december 2022 kl. 15:00, alle dage i Lille Heddinge Forsamlingshus, Skørpingevej 5, 4673 Rødvig Stevns.

Billetter fås på www.stevnsfriluftsscene.dk, på tlf.: 4280 8764 ml. kl. 9-20 og på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Billetter koster kun 130 kr. for voksne og 65 kr. for børn < 14 år.

Læs meget mere om forestillingen på www.stevnsfriluftsscene.dk og www.facebook/com/stevnsfriluftsscene.

Vi glæder os sååå meget til at se dig/jer til et par hyggelige, festlige, fornøjelige og ikke mindst finurlige timer i julelampens Coronaskær.