PRESSEMEDDELELSE:

Teatersucces på Harmonien i Rødvig

Søndag d. 6. december 2015 opførte Stevns Friluftsscene en festlig og hyggelig julekabaret på Harmonien i Rødvig. Showet blev afviklet to gange, første gang til Boestofte Pensionistforenings årlige julearrangement, derefter til en åben, næsten udsolgt forestilling, hvor alle var velkomne. Begge opførsler var en succes, og publikum udtrykte stor begejstring.

Stevns Friluftsscene er ovenud tilfredse og håber at kunne gentage et lignende arrangement til næste år. I den anledning vil Friluftsscenen gerne sige et stort tak til Boestofte Pensionistforening for igen i år at lade os stå for underholdningen. I er det dejligt publikum at optræde for, og vi nyder det hver gang. Derudover vil Friluftsscenen gerne takke Harry Böckmann og hans dygtige personale på Harmonien for godt samarbejde og for at skabe de perfekte fysiske rammer, som lige satte prikken over i’et. Og sidst, men ikke mindst, skal der lyde en stor tak til et veloplagt og feststemt aftenpublikum, som for alvor var med til at løfte taget på Harmonien.

Stevns Friluftsscene ønsker alle en god jul og et godt nytår og på gensyn til sommerforestillingen 2016 ”Mød mig på Cassiopeia”.

 

Husk I altid kan følge Stevns Friluftsscene på www.stevnsfriluftsscene.dk og www.facebook.dk/stevnsfriluftsscene