Frk. Nitouche 2022

Frk. Nitouche 2022

Yes, nu kan vi løfte sløret for titlen på sommerforestillingen 2022. Vi skal spille den elskede klassiker ”Frk. Nitouche”, så glæd jer allerede nu til et genhør, eller nyhør!, med sange som ”Grenadervisen”, ”Visen om den store tromme”, ”Sankte Nitouche” og mange flere. Vi glæder os rigtig meget til at tage livtag med den ældre dame, men lover også, at hun bliver støvet godt af først, så hun bliver mere moderne og nutidig. Vi tror fuldt og fast på, at 3. gang er lykkens gang, så publikum kan nyde en fantastisk musical i det fri i selskab med Frk. Nitouche, Celestin/Floridor, Priorinden, Majoren m.fl.

 

Frk. Nitouche får premiere lørdag d. 25. juni 2022 og spiller herefter:

Mandag d. 27. juni

Tirsdag d. 28. juni

Torsdag d. 30. juni

Lørdag d. 2. juli

Søndag d. 3. juli

Alle dage i Amfiteateret på Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 54A, 4660 Store Heddinge.

 

Ny instruktør

Med en ny produktion følger en ny instruktør, og det er Lasse Mathias Holm-Jensen, der denne gang sætter sig i instruktørstolen. Lasse har tidligere medvirket på Friluftsscenen som Tomas i ”Spotlight” (2021) og som Frollo i ”Klokkeren fra Notre Dame” (2018). Det bliver Lasses første produktion som instruktør i Friluftsscenens regi, men det er bestemt ikke en uerfaren herre, som ifører sig førertrøjen. Lasse har tidligere instrueret forskellige skuespil mm. samt medvirket som skuespiller/sanger/danser i et utal af musicals, koncerter mm. på hele Sjælland. Som prikken over i’et er Lasse uddannet danser, hvorfor han også har medvirket som koreograf på forskellige produktioner.

Korinstruktion står Nikolaj Skaaning fortsat for, så der er garanti for velklingende sange og iørefaldende musik.

 

Frk. Nitouche med nye øjne

Med en ny instruktør følger nye øjne på musicalen, hvilket betyder en frisk start for alle. Dermed ikke sagt at noget af det arbejde, der allerede er gjort med forestillingen, ikke kan bruges. Tværtimod. Men rettere at Lasse ikke overtager direkte fra, hvor der blev sluppet og fortsætter ufortrødent herfra. I stedet kommer han med friske øjne og en frisk start. Konkret betyder det f.eks., at rollebesætningen bliver ny. Man er altså ikke garanteret samme rolle(r) som tidligere, og puslespillet med at finde de rigtige til rollerne starter forfra.

Lasse har en klar intention om, at alle skal udfordres og udvikles, uanset hvilke(n) rolle(r), man kommer til at spille. Alle er lige vigtige for forestillingen, og der bliver noget at lave for alle. Således er hovedroller, biroller og ensemble lige vigtige. Derudover vil Lasse gerne understrege, at selvom han er koreograf og uddannet danser, så bliver musicalen ikke en dansemusical, men derimod en musical med skuespil og sang som de bærende elementer. Så alle mindre danseglade kan ånde lettet op.

 

Audition

"Frk. Nitouche" rummer et herligt persongalleri med et hav af sjove, skæve, skøre, søde, skønne karakterer fra klosteret, teateret og kasernen. Med andre ord skal der bruges en masse skuespillere i alle størrelser og fra ca. 15 år og op. Musicalen rummer især mange roller til unge og yngre skuespillere af begge køn, så kom frisk og glad. Du behøver ikke at have spillet teater før, men det er selvfølgelig et plus, ligesom det er et kæmpe plus, hvis du er glad for at synge og har erfaring med dette. Der er en rolle til alle, men da Lasse har brug for at se, hvor og hvordan du passer bedst ind i forestillingen, afholder vi audition. Og ikke audition a la X-Factor for at udelukke nogle, men for at få puslespillet med rollefordelingen til at gå op.

Audition afholdes tirsdag d. 4. januar 2022 ml. kl. 19-22 og søndag d. 9. januar 2022 ml. kl. 12-16 på den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns. Du skal kun komme en af dagene, og ved tilmelding angiver du, hvilken dag og i hvilket tidsrum du ønsker at komme. Efter din tilmelding får du nærmere besked om, hvad der skal ske til audition, og hvad du f.eks. kan vælge at vise til denne.

Tilmelding til audition er nødvendig på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest tirsdag d. 28. december 2021. Spørgsmål omkring audition kan rettes til instruktøren på samme mail eller på mobil: 5094 8106.

Medvirken i ”Frk. Nitouche” er på frivillig basis og kræver derfor aktivt medlemskab af Stevns Friluftsscene. Kontingentet udgøres i 2022 af 350 kr. for medvirkende over 25 år og af 200 kr. for medvirkende under 25 år.

 

Læseprøve, prøveplan mm.

Læseprøve afholdes tirsdag d. 18. januar 2022 fra kl. 19-22. Info omkring sted følger… Hér får du udleveret manuskript, du får din(e) rolle(r), og du får mulighed for at hilse på de andre medvirkende. Derudover fortæller Lasse lidt om sine tanker, forventninger og ambitioner, inden vi læser stykket igennem. Du får også udleveret en detaljeret prøveplan, så du ved, præcis hvornår du skal komme.

Øvedage ligger fast hver tirsdag i tidsrummet 19-22 fra d. 18. januar 2022 og frem til premieren lørdag d. 25. juni. Derudover er der prøver på udvalgte weekenddage og på andre hverdage end tirsdage. Prøverne intensiveres op til premieren, og især i opløbsperioden er der flere ugentlige prøvedage. En overordnet prøveplan udleveres til audition, men du kan også få den allerede nu ved at kontakte Lasse på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 5094 8106. Vi øver på den gamle Boestofteskole, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns.

Og har du ellers spørgsmål til audition, stykket, forløbet eller noget helt fjerde, er du velkommen til at kontakte instruktør Lasse Mathias Holm-Jensen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil: 5094 8106.

 

Vi glæder os til at se dig/jer til audition og til sammen at give publikum en uforglemmelig og fantastisk musicaloplevelse i det fri.

 

Stjernestøv & Juledrys 2020

På trods af Corona, aflysning af årets sommerforestilling samt forskellige Corona-restriktioner var Stevns Friluftsscene mere end klar til at præsentere

årets juleforestilling 2020:

En hyggelig julekalenderkavalkade tilsat masser af julesne, julenisser og godter for enhver smag.

Alle sejl var sat til for at give publikum en fantastisk, formidabel, flot, super hyggelig, rørende, humoristisk, sjov, kærkommen og vedkommende juleforestilling

i en tid med forandring, restriktioner og mange forbehold. Men juleforestilling skulle der til, så vi sammen for en stund kunne glemme

hverdagens, julens og livets udfordringer og i stedet læne os tilbage og trygt lade os underholde af et yderst veloplagt julehold.

 

Juleholdet 2020 bestod af:

Idégruppe: Sophie Jørgensen, Brian Andersen, Lars Fridberg Nielsen, Lisbeth Dahl

Manuskript: Sophie Jørgensen

Instruktør: Sophie Jørgensen

Musik: Hans Dalgaard, Brian Andersen

Scenograf: Brian Andersen

Sufflør: Lena Larsen

Skuespillere: Brian Andersen, Camilla Bruun Nielsen, Conny Nis-Hansen, Ib Hansen, Kamilla Graversen, Lars Fridberg Nielsen, Lisbeth Dahl, Marie Louise Karlshøj, Mikkel Boie Juhl Hansen, Sophie Jørgensen

Kostumer: Nenna Larsen, Bente Schou, Ellen Traberg-Borup, Rita Olsen

Kulisser: Brian Andersen, Camilla Bruun Nielsen, Lars Fridberg Nielsen, Mikkel Boie Juhl Hansen, Nicklas Bruun Villumsen, Sophie Jørgensen

Lyd og lys: Nicklas Bruun Villumsen, Bente Schou, Brian Andersen

Rekvisitter: Camilla Bruun Nielsen, Lisbeth Dahl, Lars Fridberg Nielsen, Sophie Jørgensen, Brian Andersen,  Lena Larsen, Bente Schou, Conny Nis-Hansen 

Plakat og program: Brian Andersen, Sophie Jørgensen

PR: Sophie Jørgensen

Billetsalg: Mia Skjold, René Andersen, Nenna Larsen

 

Se billeder fra forestillingen her.

Læs artiklen om forestillingen i Stevnsbladet, d. 2. december 2020 her.

Læs artiklen om forestillingen i Dagbladet, d. 28. november 2020 her.

Læs pressemeddelelsen udsendt d. 25. november 2020 her.

Se billeder af den færdige scene her.

Se billeder fra indrykningen på Harmonien medio november 2020 her.

Se billeder fra prøver i november 2020 her.

Læs artiklen om forestillingen i Stevnsbladet, s. 31, fra d. 28. oktober 2020 her.

Læs pressemeddelelsen om forestillingen her.

Frk. Nitouche 2020 aflysning

Frk. Nitouche 2020

AFLYST PGA. CORONA-VIRUS!!!!!

Publikummer, der allerede har købt billet(ter) og gavekort, vil blive kontaktet efter påske mhp. returnering af penge, ombytning af gavekort mm.

Læs mere om forestillingen hér.

Se billeder fra prøven tirsdag d. 10. marts 2020 hér.

Læs artiklen om audition på www.stevns.nu  fra d. 23. november 2019 hér.

Læs artiklen om audition på www.sn.dk  fra d. 10. november 2019 hér.

Læs artiklen om audition på www.stevnsbladet.dk  fra d. 8. november 2019 hér.

Læs pressemeddelelsen om audition hér.

Frk. Nitouche 2020

Frk. Nitouche 2020

AFLYST PGA. CORONA-VIRUS!!!!!!!!!

Af Meilhac og Millaud med musik af Hervé og instruktion af Sophie Jørgensen.

Det kreative team

Instruktør: Sophie Jørgensen

Musik samt sang- og korinstruktør: Nikolaj Skaaning

Scenograf: Brian Andersen

Sufflør: Bodil Kristensen

 

Se billeder fra prøven tirsdag d. 10. marts 2020 hér.

Læs artiklen om audition på www.stevns.nu  fra d. 23. november 2019 hér.

Læs artiklen om audition på www.sn.dk  fra d. 10. november 2019 hér.

Læs artiklen om audition på www.stevnsbladet.dk  fra d. 8. november 2019 hér.

Læs pressemeddelelsen om audition hér.

Ingen aktuel forestilling pt.