Stevns Friluftsscene fejrer 30-års fødselsdag.

Lørdag d. 14. september 2019 kl. 15:30 fejrer Stevns Friluftsscene sin 30-års fødselsdag med god mad, underholdning og hyggeligt selskab på Restaurant Harmonien i Rødvig. Alle med interesse for Friluftsscenen er inviteret, og Friluftsscenen leder især efter tidligere medvirkende, som ikke har været med i nogle år, og som vi derfor ikke har kontaktoplysninger på. Så kender du nogen, som du synes skal med, spred da endelig ordet.

D. 13. marts 1989 blev teaterforeningen ”Stevns Friluftsscene” stiftet som resultat af et samarbejde mellem Sydstevns og Lille Heddinge Forsamlingshuse i årene forinden. Bestyrelsen for den nye teaterforening bestod af medlemmer fra begge foreningsbestyrelser, og begge foreninger bevilligede hver 500 kr. som startkapital. Allerede i sommeren 1989 var Stevns Friluftsscene parate med deres første sommerforestilling Landmandsliv.

Herefter har Friluftsscenen troligt opført sangspil, musicals og et enkelt skuespil i det fri omkring Sankt Hans hver sommer. Først på Mindehøjvej ved Havnelev, siden hen (siden år 2001) i Amfiteateret på Gymnastikefterskolen Stevns. Vi holder forsat til på Gymnastikefterskolen Stevns, hvor vi i dag råder over egen systue, eget mødelokale, egen opbevaring til rekvisitter, kulisser, teknik og andet samt øvelokale, mm.

Foruden den stort anlagte sommerforestilling i det fri opfører Stevns Friluftsscene hvert år en juleforestilling, og vi har gjort dette næsten uafbrudt siden 1991. F.eks. kendte juleklassikere som Nøddebo Præstegård, men også julekavalkader og -kabareter, og sågar nyskrevne julemusicals! Derudover har vi optrådt til forskellige private og offentlige arrangementer i årenes løb.

Vi kan lidt af hvert i Stevns Friluftsscene, og vi vil rigtig gerne hylde og fejre dette med alle de mennesker, som gennem årene har muliggjort tilblivelsen og opførelsen af teater, forestillinger og arrangementer. Så kom og vær med til Friluftsscenens 30-års fødselsdagsfest lørdag d. 14. september 2019 kl. 15:30. Der er en egenbetaling på 150 kr., der dækker udgifter til mad, kage og snacks, og vi skal bl.a. nyde Harmoniens velkendte søndagsbuffet. Tilmelding foregår til Mia Skjold på mobil: 26 15 26 26 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 31. august, og Mia Skjold er også behjælpelig med spørgsmål mm.

Vi glæder os til at se jer.

Bestyrelsen ved Stevns Friluftsscene / Festudvalget ved Stevns Friluftsscene