SPOTLIGHT I NYE RAMMER

Stevns Friluftsscene præsenterer "Spotlight" - En bella kærlighedshistorie pakket ind i kendte og elskede musicalhits, masser af amore og ikke mindst, showbusiness.

Kom med til et brag af en musicalfest når Stevns Friluftsscene blænder op for den helt nyskrevne musical "Spotlight", der hylder alt det bedste inden for musicalgenren. Musicalen er således spækket med masser af skøn musik og sang, en masse dejlige, skønne, farverige teaterkarakterer, lækker dans, masser af humor, sjov og spas, men også med plads til alvor og eftertanke, højakutelle indslag, masser af kærlighed og drama, og alt hvad der ellers hører til en stor musical. Især kan musicalen prale af at præsentere et hav af kendte, elskede musicalhits fra musicals fra nær og fjern. Glæd dig således til et genhør, eller nyhør!,  med sange fra store musicals som:

"The Phantom of the Opera", "Les Miserables", "The Sound of Music", "Atlantis", "Skatteøen", "Sommer i Tyrol", "Wicked", "Rocky Horror Picture Show", "Landmandsliv", "Styrmand Karlsens Flammer" og mange mange flere.

Musicals og sange, som har begejstret publikum gennem utallige år, og som helt sikkert også vil underholde dig. Der er med garanti noget for enhver smag, og vi garanterer musicalunderholdning af høj klasse.

"Spotlight" har premiere lørdag d. 4. september 2021 kl. 14:30 og spiller herefter:
Mandag d. 6. september kl. 19:30
Onsdag d. 8. september kl. 19:30
Torsdag d. 9. september kl. 19:30
Søndag d. 12. september kl. 14:30

Alle dage i Den gamle gymnastiksal på Den gamle Boestofteskole, Gymnastikefterskolen Stevns, Boestoftevej 55, 4673 Rødvig Stevns. Som den årvågne læser har spottet, spiller forestillingen IKKE på Harmonien, hvilket skyldes uforudsete udfordringer og ukontrollerbare faktorer. Men frygt ikke, for forestillingen er fuldstændig den samme, blot i andre rammer, og publikum kan således fortsat kombinere teaterturen med Restaurant Harmoniens lækre teaterplatter.

Billetter koster 285 kr. inkl. teaterplatte og 125 kr. kun forestilling for voksne. De tilsvarende priser for børn < 14 år er 145 kr. / 60 kr.
Billetter fås på www.stevnsfriluftsscene.dk og tlf. 42 80 87 64, alle dage ml. kl. 16:00-20:00.

Forestillingen støttes økonomisk af Stevns Brands Fond, Vemmetofte Kloster og Stevns Kommune.

Læs meget mere om "Spotlight" på www.stevnsfriluftsscene.dk og facebook.com/stevnsfriluftsscene